Atlas putovanja za Konzum i Tisak 01. 10. 2012.

Novi projekt turističke agencije Atlas - „Atlas putovanja za Konzum i Tisak“ hrvatskom je tržištu po prvi puta ponudio posebne turističke aranžmane kroz nove promocijske kanale i to po najboljim cijenama na tržištu.


Naslov projekta „Top ponuda po nevjerojatnim cijenama!“ najavljuje najbolje cijene na tržištu prema Atlasovim visokim standardima.
Proizvod je jedinstven na tržištu, a proces kupnje jednostavan i odvija se u tri koraka. Klijenti više informacija o aranžmanima dobivaju putem besplatnog broja telefona 0800 99 98 i e-mail adrese putovanja@atlas.hr. Djelatnik Atlasovog call centra zaprima rezervaciju i putem e-maila ili poštom na kućnu adresu šalje uplatnicu. Zadnji korak prije realizacije putovanja je uplata aranžmana koja se može izvršiti bez naknade na više od 1500 Konzum i Tisak prodajnih mjesta te u Atlasovim poslovnicama. Ugovor za plaćanje na blagajnama Konzuma i Tiska klijenti dobivaju odmah s ponudom, odnosno, s 2D bar kod uplatnicom.
Riječ je o novitetu u prodaji turističkih aranžmana na ovim prostorima, odnosno o posebno kreiranim aranžmanima koji se ne mogu naći u redovnim ponudama u agenciji, a klijenti ih mogu pronaći u prodajnoj mreži Konzuma, Tiska i Atlasa. Atlas će u suradnji s partnerima klijentima svaki mjesec ponuditi nove, atraktivne ponude, s dodatnim vrijednostima uključenim u cijene aranžmana.
Cilj projekta je atraktivnim proizvodima po pristupačnim cijenama, kao i novim kanalima promocije, približiti odmore i putovanja što većem broju potencijalnih klijenata. Novi promotivni kanali otvaraju nove mogućnosti, osobito Konzum kao vodeći trgovački lanac u Hrvatskoj i Tisak kao najveći maloprodajni lanac kioska.
Cijeli projekt u skladu je s Atlasovom strategijom sustavnog obogaćivanja ponude novim proizvodima i uslugama namijenjenih domaćim i inozemnim gostima, što potvrđuje Atlasovu poziciju vodeće turističke agencije u Hrvatskoj i regiji.