www.adriatica.net nudi svijet svijetu 24. 04. 2008.

Novi vizualni identitet i nove mogućnosti bookinga Internet portala www.adriatica.net svojom će tehnološkom i korisničkom naprednošću zadovoljiti stroge kriterije krajnjih korisnika, kako individualnih, tako i korporativnih

www.adriatica.net koji je i do sad bio najveći turistički portal u regiji, postao je novim online touroperatorom, te značajno proširio ponudu putovanja i svih dodatnih usluga vezanih uz putovanje, na tragu dynamic packakinga. Time je postala nezaobilazna Internet destinacija svim korisnicima, kako domaćim, tako i korisnicima iz cijelog svijeta.

Internet portal nudi mogućnost korištenja 11 jezika, koje ujedno koristi i Korisnički servis koji je na raspolaganju korisnicima 7 dana u tjednu, 24 sata dnevno.

Uz dosadašnje segmente ponude, uvedena je i na našem tržištu revolucionarna mogućnost rezervacije avio karata iz bilo koje destinacije na bilo koju drugu svjetsku destinaciju. Tako je, primjerice, korisnicima iz bilo koje europske države koji se nalaze na putovanju na nekom od drugih kontinenata, ili obrnuto, moguće vrlo brzo i jednostavno, u svega tri klika, rezervirati avio kartu za bilo koju svjetsku destinaciju. Ta opcija je moguća zahvaljujući korištenju visoko sofisticirane, napredne platforme koju koriste najveći svjetski touroperatori. Tako su korisnicima stavljeni na raspolaganje redovni letovi, te po prvi puta mogućnost rezerviranja letova preko 147 low cost kompanija i većine objavljenih charter letova.

Riječ je o izvanrednoj pogodnosti, budući sistem kombinira najpovoljniju ponudu tražene avio karte te korisnik, odabirom destinacije i datuma odlaska i dolaska, dobiva ponude filtrirane prema cijeni. Ujedno, ovaj napredni sustav revidira cijene na sekundnoj bazi, ovisno o raspoloživosti mjesta na pojedinom letu.

Ova platforma najnapredniji je pretraživač avio karata i ima pristup najvećim svjetskim GDS-ovima (Global Distribution System): Amadeus, Sabre, Galileo i World Span. Također, na www.adriatica.net nalazi se i online korporacijski tool s mogućnošću rezerviranja korporativnih putovanja, kao i subagentski i affiliate programi koji putem log-in opcije na web stranici www.adriatica.net nude mogućnost rezerviranja smještaja i avio karata.

Na portalu će korisnici pronaći sve potrebno za sve vrste putovanja – od bogate ponude destinacija diljem svijeta, krstarenja na velikim glamuroznim cruiserima, odmora na egzotičnim destinacijama, diljem Mediterana, rezervaciju luksuznih vila ili svjetionika, apartmana i mnogih drugih usluga.

U narednom periodu u planu je uvođenje sustava za rezerviranje hotela, putem kojeg će biti moguće rezervirati hotele na svim svjetskim destinacijama, čime www.adriatica.net slijedi suvremeni globalni trend popularnog dynamic packaginga, pomoću kojeg putnik sam rezervira smještaj, avio karte i sve dodatne usluge.

Google i www.adriatica.net nastavljaju uspješnu suradnju na globalnoj razini

www.adriatica.net jedan je od najvećih promotora Hrvatske u svijetu i najposjećeniji website, kako u Hrvatskoj, tako i u regiji (Slovenija, BiH, Srbija).

Vodeća svjetska Internet tražilica, Google, prepoznao je www.adriatica.net portal kao vodećeg partnera u regiji, te se suradnja ovih dviju kompanija nastavlja i dalje. Kako www.adriatica.net koristi usluge Google tražilice od samog početka djelovanja, kao dokaz povjerenja, Google je kreirao posebnu kampanju na globalnoj razini, povodom aktualnog lansiranja stranica www.adriatica.net

Glavnina prometa i profita www.adriatica.net-a do sad je ostvarena kroz prodaju domaćih aranžmana na stranim tržištima, dok se nadalje očekuje drastičan porast prodaje u regiji. Cilj je, uz novoutemeljenu ponudu, pogotovo nakon uvođenja novog rezervacijskog sistema, drastično povećati promet i prihode prodajom aranžmana diljem svijeta na domaćem tržištu, ali i na globalnoj razini.

Sve dodatne informacije dostupne su na brojevima telefona 01 2415 601, 091 2638 011 i na e-mail adresi: kristijan.grzetic@adriatica.net (kontakt osoba Kristijan Gržetić)